defs+%281%29.jpg

Postkaartproducties worden met veel liefde door ons bereid. We omarmen, betoveren en vernissen de dingen. We wikkelen ze in een nieuw papiertje en laten jou uitpakken.

Sara Claes is een beeldend kunstenaar/fotograaf die van drama houdt. Met die ingrediënten mixt ze een hoogst persoonlijke cocktail. Doortastend en diepgravend onderzoekt ze de wereld met een kritische blik. Als jager/verzamelaar/poëet-psycholoog giet ze haar bevindingen in die vorm die het best past bij haar inhoudelijke intenties; soms zacht, vaak absurd, en als het moet oprecht brutaal. Haar beeldend werk vind je hier. Haar aanwakkeringen daar.

Kim Rau  is een expressiemachine die graag voor u een kopje zet met koekjes van eigen deeg. Het recept is uiteraard geheim, maar wat we wél kunnen verklappen is dat stevig spelplezier en een klodder maatschappijkritiek onmisbare ingrediënten zijn. Net als popcorn in een microgolfoven schiet het soms alle kanten op: Kim geeft dans-en expressieworkshops bij de Goestedoenders; en gepassioneerde lessen aan leerkrachten in spé. En koekjes maken, dat doet ze ook, speciaal voor u.

Veerle Van Buggenhout begon als enthousiaste spring-in-‘t-veld met het organiseren van kinderworkshops en gymnastiekfeestjes in de schaduw van Egyptische piramides en Griekse tempels. Zelfs de meest luie toerist kreeg zij in vervoering. Ook in de heimat bleef ze in beweging. Ze marcheerde bij Vooruit met de Kuit, speelde bij Multatuliteater Gent en stond aan de wieg van kindertheatergezelschap Kompanie Kassei. Ze is als een glas bruiswater met een extra bruistablet… of twee. Ze blijft borrelen. Ze koestert haar (h)eerlijke kijk op de wereld en loopt over van goesting om u diezelfde bril op te zetten.