IMG_0522.jpg

Postkaartproducties worden met veel liefde door ons bereid. We omarmen, betoveren en vernissen de dingen. We wikkelen ze in een nieuw papiertje en laten jou uitpakken.

Sara Claes is een beeldend kunstenaar/fotograaf die van drama houdt. Met die ingrediënten mixt ze een hoogst persoonlijke cocktail. Doortastend en diepgravend onderzoekt ze de wereld met een kritische blik. Als jager/verzamelaar/poëet-psycholoog giet ze haar bevindingen in die vorm die het best past bij haar inhoudelijke intenties; soms zacht, vaak absurd, en als het moet oprecht brutaal. Haar beeldend werk vind je hier. Haar aanwakkeringen daar.

Kim Rau  is een expressiemachine die graag voor u een kopje zet met koekjes van eigen deeg. Het recept is uiteraard geheim, maar wat we wél kunnen verklappen is dat stevig spelplezier en een klodder maatschappijkritiek onmisbare ingrediënten zijn. Net als popcorn in een microgolfoven schiet het soms alle kanten op: Kim geeft dans-en expressieworkshops bij de Goestedoenders; en gepassioneerde lessen aan leerkrachten in spé. En koekjes maken, dat doet ze ook, speciaal voor u.