Postkaartproducties houdt van maatwerk. We luisteren naar jouw wonderlijke wensen, zotte ideeën en denken samen graag een totaalconcept uit. Een act, workshop, omkadering, beleving,.... behoren tot de mogelijkheden. Kunnen we jou inspireren, laat het ons weten!

HET COMPLIMENTARIAAT GAAT MOBIEL

Een zittend gat is niet goed voor de cholesterol, dus nemen de complimentenambtenaren af en toe eens de benen. Samen met hun onontbeerlijke Sanseveria zetten ze u persoonlijk in de bloemetjes. Stevig onderbouwd door een informeel gesprek buiten de kantooruren en wat advies van de omstaanders volgt het perfect op maat gesneden compliment!

mobiel2.jpg

HET KINDERCOMPLIMENTARIAAT

Aangezien het complimentariaat graag de toekomst verzekerd ziet, blies men het kindercomplimentariaat leven in. Hier wordt bikkelhard gewerkt – niet alleen door de ambtenaren in kwestie – maar ook door de jeugd van tegenwoordig. Wie zich aanmeldt, krijgt een spoedcursus tot complimentenambtenaar. De inspiratie hangt in de lucht maar je stapt buiten met een magische boodschap in je hand.

MESSAGE IN A BO(A)TTLE - LOKA.TIERRA - 2018

Een droom voor jezelf, iemand anders, de wereld…? In het droomloket aan de waterkant kan je hem neer pennen. Jouw droom wordt één met de natuur wanneer hij als een bootje vol zaadjes te water wordt gelaten...